ridderheims-pasta-amore_new_largePasta Amore från Ridderheims
Ridderheims meddelar att man lanserar ett nytt matkoncept på marknaden. Pasta Amore - en komplett smaksättare färdig att röra ner i nykokt pasta. Det nya konceptet finns i flera olika smaker, allt ifrån mozzarella, parmesan och körsbärstomater till kräftstjärtar, dill och soltorkade tomater.
 
– Med Pasta Amore vill vi göra det möjligt för konsumenter att njuta av riktigt god mat även till vardags. En matupplevelse som smakar som den gör i Italien. Det vill säga med få och tydliga smaker, tillverkad på råvaror av högsta kvalitet, säger Lisa Isakson kategorichef på Ridderheims.
  
Ridderheims menar att intresset och kunskapsnivån för mat idag är större än någonsin men att det sällan finns tid, allra minst på vardagar, för långkok eller lite lyxigare måltider.
  
Ridderheims har ända sedan starten 1987 satsat stort på produktutveckling, innovativa smakkombinationer och nya koncept.
 
– De olika smakkombinationerna har varsamt tagits fram för att matcha varandra. Vad sägs om Bacon & Tryffelchampinjon tillverkad på rökig bacon, soltorkad tomat och tryffeldoftande champinjon? Blandningen för tankarna till Pasta Carbonara fast i en moderniserad och lite lyxigare tappning, säger Lisa Isaksson.

 

/FoodMonitor