aa4268628112_7dcbe3e7b8Frukostkasse, fruktkasse och bakpaket
Middagsfrid tar några steg framåt inom matkassetrenden och lanserar frukostkassen, fruktkassen och bakpaketet. Till denna lansering har Middagsfrid även tagit fram sin första produkt under eget varumärke – en lyxig müsli som är ekologisk och fri från E-nummer. "Nu vill vi hjälpa våra kunder hela dagen", säger Kicki Theander (foto), Middagsfrids VD och grundare.
 
Matkassebranschen som framförallt är inriktad på att erbjuda en lösning på vardagsmiddagsproblemet har på bara några år blivit en bransch att räkna med och trenden är stark. Tanken med de nya kassarna är att vidga konceptet och att hjälpa hushåll hela dagen med noga utvalda råvaror av högsta kvalitet.
 
– Vår vision är att hjälpa till att skapa en bättre matvärld där familjer kan äta god och hälsosam mat som är lagad på äkta råvaror. Nu vill vi hjälpa våra kunder hela dagen och har därför tagit fram kompletterande produkter, säger Middagsfrids grundare och VD Kicki Theander.
 
För att veta vad en normalfamilj vill ha i sin frukostkasse har Middagsfrid gått ut och frågat sina kunder. Nästa steg var att välja ut varor av hög kvalitet. Den enskilda produkt som var absolut mest efterfrågad var ägg.
 
– När jag komponerade frukostkassen kunde jag inte hitta någon müsli som levde upp till mina högt ställda krav på kvalitet, hälsa och klimat. Därför har vi tagit fram en egen frukostmüsli under eget varumärke, som är ekologisk, naturligt glutenfri och utan E-nummer, säger Kicki Theander.
 
Resultatet har blivit en frukostkasse som levereras till kunderna i samband med middagskassen. Frukostkassen består av Middagsfrids egen müsli, ekologiska ägg, bröd, pålägg, fil och allt annat som behövs till veckans frukostar.
 
/FoodMonitor