oatly_eko_right_lr_new_largeFler havredrycker
från Oatly
Oatly breddar sitt sortiment av Havredryck och lanserar nu två varianter – en ekologisk och en som är berikad med kalcium och vitaminer.
 
All Havredryck från Oatly är helt vegetabilisk och framställs av svenskodlad havre. Nu lanseras en färsk ekologisk Havredryck som endast innehåller 0,5 procent fett och enligt Oatley passar som måltidsdryck, till frukostflingorna eller i matlagning.
 
Samtidigt lanserar Oatly även en färsk Havredryck berikad med kalcium och vitaminer och liksom den ekologiska Havredrycken med ett naturligt fiberinnehåll. Fetthalten är 1,5 procent.
 
Dessutom meddelar Oatly att Havredryck med 1 års hållbarhet kommer tillbaka. Även den berikad med kalcium och vitaminer:
 
– Många av våra konsumenter har frågat efter den.  En del storhandlar Havredryck och har ingen möjlighet att förvara allt i kylen och andra vill kunna ta med den på resan, semestern eller till sommarstugan och då är det perfekt med en Havredryck som kan förvaras i rumstemperatur, säger Monika Friis Jespersen på företaget.
 
/FoodMonitor