eIMG_2646
Nyheter från Estrella
Snacksbolaget Estrella i Angered lanserar flera nyheter. Det handlar om Cheddar & Sourcream, Nötmix Kokos & Salt, Dippmix Rostad Paprika med Vitlök och Västkustchips Ranch & Gräddfil.
Så här beskriver bolaget nyheterna i ett pressmeddelande:
”Det grovräfflade potatischipset Cheddar & Sourcream är en uppgradering av en saknad favorit. Cheddarosten har fått mogna sedan sist och nu kan dessa chips verkligen visa vad de går för. Cheddar & Sourcream förlanserades på Hemmakväll den 25 juli.”
”En uppstickare till nöthyllan! Estrella lanserar Nötmix Kokos & Salt med kokoskanderade jordnötter och mandlar. Mixen har en ljuvlig och klar smak av kokos som förenar härlig sötma med avvägd sälta. En unik nötmix med stadigt populär smakprofil.”
”Nyheten Dippmix Rostad Paprika med Vitlök passar såväl chips som grönsaksstavar. Fyllig och len grillad paprika kombineras med klassisk vitlök som tar smakerna mot nya höjder – en dipp på topp!”
”Västkustchips Ranch & Gräddfil är ett klockrent tillskott till våra Västkustchips. De grytfriterade, grovräfflade chipsen har en generöst tilltagen krydda med smak av tomat, vitlök, paprika och ost – med gräddfil som pricken över i.”
/FoodMonitor
Foto: FoodMonitor.

t20