cIMG_3072
24 Hour Meals – en höjdare i hemberedskapen
HEMBEREDSKAP FoodMonitor har det senaste året börjat titta på olika matprodukter som kan passa i hemberedskapen. Vi har i dagarna testat en vegetarisk variant av en dygnspåse från varumärket 24 Hour Meals, som kan lagras i flera år – och en ny serie med vegetariska EMV från bolaget.
En dygnspåse har nog allt man behöver i matväg. Man kan också kombinera med en värmepåse så att man slipper använda ett kök.
I det paket vi testade fanns detta:
c59
Alltså bland annat tre vegetariska rätter (från Blå Band), bars, pulver till drycker, jordnötter, jordnötssmör, kakor, tuggummin, desinficerande våtservetter och en plastsked.
Omdöme: detta är ett mycket gott och bra alternativ att ha i hemberedskapen och som dessutom kan hålla sig i flera år. Att ha några dygnspåsar från 24 Hour Meals hemma gör att man får tid på sig att hitta lösningar under en kris utan att behöva oroa sig för mat de första dagarna.
cIMG_3097
24 Hour Meals meddelar att man precis fått in ett antal vegetariska EMV. De heter ”Pasta in herb sauce”, Mashed potatoes with vegetables”, ”Pasta with cheese” och ”Pasta with cheese and vegetables” (bilden längst ner).
Omdöme: de här nya frystorkade EMV-produkterna är goda, lätta och håller sig i flera år. Det gör dem perfekta att ha med i hemberedskapen.
LÄS MER PÅ BOLAGETS WEBBPLATS: https://www.24hmeal.se/sv/
/FoodMonitor
LÄS OCKSÅ: REAL bra att ha till hemberedskapen
LÄS OCKSÅ: LRF Mjölk: UHT-mjölk som håller sig i 140 dagar bra att ha i hemberedskapen
Foto: FoodMonitor.

t20