sIMG_3214
Miniflingor – flingsalt i bordsförpackning
PRODUKTNYTT Företaget Salinity AB i Göteborg meddelar att varumärket Falksalt lanserat produkten Miniflingor som är flingsalt i en bordsförpackning. Det är enligt bolaget det första flingsaltet i en förpackning som är utrustad med en ströare.
– Idén med en mindre variant av flingsalt som går att strö direkt ur en förpackning har funnits hos oss ett tag. Med den här produkten vill vi ge konsumenten valmöjligheten till ett flingsalt som är ”färdigkrossat” och därför enkelt att strö utan att använda fingrarna. Det känns dessutom extra roligt att förpackat flingsalt nu kan förflytta sig från diskbänken till matbordet, säger Frida Engström, Product Manager på Falksalt, enligt ett pressmeddelande.
– Det finns idag ingen liknande produkt på marknaden, så vi blir först med flingsalt i en förpackning med ströare. Vi tror Miniflingor kommer att mottas positivt då det gör flingsalt ännu mer lättillgängligt och enkelt att använda som bordssalt. Med Miniflingor hoppas vi på att kunna inspirera en bredare målgrupp. De som vanligtvis inte använder flingsalt kanske vill testa Miniflingor som påminner om ett mer traditionellt sätt att salta.
Miniflingor finns att köpa på Coop, Hemköp och Willys.
/FoodMonitor
Foto: /FoodMonitor.

t20