mIMG_3448
Marabous nya vinnare är Marabou brownie, kokos & kaffe
Som FoodMonitor berättat om tidigare så har varumärket Marabou i en tävling låtit konsumenter ta fram sina egna smaker på chokladkakor. Den första vinnaren, Marabou popcorn, presenterades i januari. Nu är det dags för vinnare nummer två – Marabou brownie, kokos & kaffe.
– Det är väldigt roligt att äntligen kunna presentera nästa vinnande smak. De chokladälskande svenskarna har varit väldigt uppfinningsrika och kreativa i sina smakkombinationer och med brownie, kokos & kaffe har vi hittat en kombination som påminner om en älskad favoritfika, chokladbollen, säger Sara Sjöholm, varumärkesansvarig på Marabou, enligt ett pressmeddelande.
Den andra vinnande smaken är alltså skapad av Fredrika.
– Jag var på utbytesår och hade väldigt mycket hemlängtan när jag deltog i “Skapa min egen smak”, så jag ville göra något väldigt svenskt. Jag kom då att tänka på låten Swedish Fika och så kombinerade jag smakerna som passade till det, säger hon enligt pressmeddelandet.
Enligt Marabou är Marabou brownie, kokos & kaffe en limited edition som kommer att finnas i butiker mellan maj och augusti.
/FoodMonitor
Fakta (källa: Marabou):
Marabou Brownie, Kokos & Kaffe 185 gram består av Marabou mjölkchoklad, browniebitar, kokosflingor och smaken av nybryggt kaffe.
Foto: FoodMonitor.

t20