/Almondy21
Två nya tårtor från Almondy
PRODUKTNYTT Tårtbolaget Almondy meddelar att man lanserar produkterna ”Salted Caramel Crush” och ”Ruby Passion”. Den ena innehåller Rubychoklad.
”Vi ser fram emot att svenska folket ska upptäcka Rubychokladen i sommar, en spännande smak som många kanske inte hört talas om innan. Och för den som vill gå på en redan uppskattad smakfavorit är salt karamell alltid rätt. Två tårtnyheter som passar utmärkt till sommarens alla fikastunder”, säger Sofie Funevik, Marketing Manager på Almondy, enligt ett pressmeddelande.
Enligt Almondy har ”Salted Caramel Crush” smakkombinationen havssalt och karamell och ”Ruby Passion” smakkombinationen passionsfrukt och Rubychoklad.
”För första gången någonsin kan man nu köpa en tårta i frysdisken som är gjord på Rubychoklad – en sann innovation och den första nya chokladen på över 80 år. Rubychokladen beskrivs som den fjärde chokladsorten, efter mjölk-, mörk- och vit choklad. Den är naturligt rosa i sin färg och har en smak som varken är bitter, mjölkaktig eller söt. Istället har den ett djup av färsk bärfruktighet och läcker mjukhet”, skriver bolaget i pressmeddelandet.
/FoodMonitor
Foto: Almondy.

t20