bob-marley-drink01-jpg_new_largeBob Marley på burk
Gray’s American Stores lanserar nu Marley’s Mellow Mood – nya drycker framtagna av Bob Marleys familj. Det handlar om fruktdrycker med tillsatta lugnande örter.
 
– Den stora efterfrågan på funktionella drycker med behaglig effekt tilltalar många konsumenter som vill ha ett alternativ till energidrycker, säger Håkan Eriksson Vice VD för Gray’s American Stores.
 
Marley’s Mellow Mood består av kolsyrad fruktdryck på burk, och iste med fruktjuice och svart te med hallon och passionsfrukt eller grönt te med honung. I båda produkterna har man tillsatt lugnande örter för att ge en avstressande effekt, bl.a. kamomill, valeriana och passionsblomma, meddelar Gray´s.
 
– Vi kommer i första hand att ta in isteet på 473 ml, berättar Håkan Eriksson.
 
Fakta:
Samtliga produkter från Marley’s Mellow Mood bidrar till Bob Marley’s välgörenhetsprojekt med satsningar över hela världen. Familjen Marley vill att Bob Marley ska bli ihågkommen för positiva förändringar, eftersom han ses som en ikon inom musiken och många kan relatera till hans texter. På hemsidan 1love.org kan man läsa om de projekt man satsar på och budskapet bakom 1love.
 
/FoodMonitor