sIMG_6967
Mer Schysst käk – veganska nyheten Röd kebabsås – och Het Chilimix, Skivad Feferonimix och Picklad Rödkål kommer tillbaka
PRODUKTNYTT Livsmedelsbolaget och omsättningsraketen Schysst käk Sverige AB i Västerås meddelar att man lanserar den veganska nyheten Röd kebabsås. Och efter att på grund av kriget i Ukraina dragit tillbaka produkterna Het Chilimix, Skivad Feferonimix och Picklad Rödkål kommer de nu tillbaka.
sIMG 6952”Sedan lanseringen av kebabsåser i klämflaska under hösten 2021 har Schysst käk blivit ett av de varumärken som säljer mest av kalla såser i den Svenska dagligvaruhandeln”, skriver bolaget i ett pressmedelande.
– I vår stora undersökning Svenskarna och kebaben har vi sett att de här tillbehören är väldigt efterfrågade bland konsumenterna. Äntligen är det superenkelt för alla att få extra sting och krispighet till sin Hemmakebab! Säger Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges Mästerkock och grundare av Schysst käk, enligt pressmeddelandet.
FoodMonitors första intryck: den röda kebabsåsen har en trevlig och gedigen smak. Produkterna Het Chilimix, Skivad Feferonimix och Picklad Rödkål ger ett intryck av att vara av hög kvalitet och passar utmärkt till det mesta.
/FoodMonitor
Fakta:
Så har Schysst käk Sverige AB:s omsättning stigit under de senaste åren:
2019 – 23 miljoner kronor (600 000 i resultat)
2020 – 57 miljoner kronor (1.6 miljoner kronor i resultat)
2021 – 142 miljoner kronor (640 000 kronor i resultat)
Foto: FoodMonitor.