Annas23
Annas Pepparkakor tar sig in i godishyllan med ny mjölkchoklad
PRODUKTNYTT Bageriet Aktiebolaget Annas Pepparkakor på Tyresö meddelar att man lanserar en konfektyrprodukt – Annas Original Mjölkchoklad. Mjölkchokladkakan är utformad så att man kan bryta av olika stora bitar för att enligt bolaget ”tillfredsställa sitt eget mindre eller större chokladbegär”.
– I Sverige älskar vi både pepparkakor och choklad och att kunna kombinera de två i en riktigt högkvalitativ produkt känns spännande! Vi hoppas att Annas Original Mjölkchoklad ska uppskattas av många och avnjutas till flera av julens sammankomster eller i eget sällskap till en god kopp kaffe, säger Eva Forsberg, Category Marketing Manager på Annas Pepparkakor, enligt ett pressmeddelande.
Annas22Annas Original Mjölkchoklad är enligt uppgift tillverkad på hållbara kakaobönor som är certifierade enligt Rainforrest Alliance Certifiering, RAC.
”RAC arbetar för att skydda skogarna, förbättra försörjningen för jordbrukare och skogssamhällen och för att främja deras mänskliga rättigheter”, skriver Aktiebolaget Annas Pepparkakor i pressmeddelandet.
FoodMonitors första intryck: en välsmakande chokladkaka med rikligt med pepparkaka som ger en behaglig eftersmak – och gör det svårt att sluta knapra på den. Initiativet med varierande storlek på bitarna är kul. Fler livsmedelsföretag borde våga testa på samma sätt i kundledet.
/FoodMonitor
LÄS MER: Prickiga Pippikakor med vanilj och rabarber
Foto: FoodMonitor

t20