nIMG_7172
Nespresso lanserar nya kaffeprodukter lagom till jul
Kaffebolaget Nespresso meddelar att man tillsammans med den världsberömda konditorn och chokladproducenten Pierre Hermé lanserar en julkollektion som bland annat består av tre nya kaffeprodukter. Det handlar om två smaksatta blandningar och ett svart kaffe i storlek av en enkel och en dubbel espresso.
Här är de nya produkterna (källa: Nespresso):
Infiniment Gourmand Saveur Noisette – ”söta sydamerikanska Arabicabönor med smak av rostad hasselnöt, bränd mandel och vanilj”. Finns både till serien Original och till serien Vertuo.
Infiniment Fruité Saveur Framboise – ”mjuka toner av korn som kombineras med smaken av hallon”. Finns både till serien Original och till serien Vertuo.
Infiniment Espresso – ”espresso på Arabicaböna från Colombia och kommer från den nya försörjningsregionen Tolima, där bönder mestadels använder naturliga metoder och prioriterar lågpåverkande jordbruk”. Finns som enkel espresso till serien Original och som dubbel espresso till serien Vertuo.
FoodMonitors första intryck: produkten ”Infiniment Fruité Saveur Framboise” är ett trevligt kaffe som smakar lite av julgodis och är en ljusglimt höstmörkret. Produkten ”Infiniment Gourmand Saveur Noisette” funkar bra för de kaffeälskare som söker nya smaker. Tog lite tid att vänja sig vid men gav efter hand mersmak. ”Infiniment Espresso” smakar som ett standardkaffe.
/FoodMonitor
Foto: FoodMonitor