gIMG_7186
Julnyheter och klassiker från Fazer
Godisbolaget Fazer meddelar att man lagom till jul lanserar nyheterna Geisha Cinnamon som är limited edition och Karl Fazer Gröna Kulor, tillsammans med klassiska favoriter. Enligt Fazer är nytt för i år att Avec, Marianne och Lontoo Rae nu även är veganska.
– Julgodis är en stämningsfull del av julfirandet där många klassiker brukar vara efterlängtade tillsammans med nya spännande smaker. Vi vill såklart bidra till att skapa en riktigt god jul med att erbjuda älskade klassiker såsom Wienernougat och gnistrande nyheter som nya julboxen Geisha Touch of cinnamon, att avnjutas med dina nära och kära eller ge bort i present, säger Robert Engman som är vp i Commercial Fazer Sweden.
Det här är nyheterna och klassikerna (källa: Fazer):
gIMG_7182
Karl Fazer Gröna Kulor 145 gram – ”Karl Fazer Mjölkchoklad tillverkad på färsk mjölk möter Gröna Kulor. Karl Fazer Gröna Kulor är en så kallad ”limited edition” som säljs i begränsad upplaga”.
FoodMonitors första intryck: mycket god produkt som är svår att sluta att knapra på.
Dumle Polka Mint 220 gram – ”Dumlekola täckt med sammetslen mörk choklad och smaksatt med polkamint”.
Linser och dragéer – ”… gjorda av sammetslen choklad med smak av pepparmint täckt av ett krispigt hölje.
Karl Fazer Oat Choco – ”finns i två smaker, Karl Fazer Oat Choco 62 gram och Karl Fazer Oat Choco Hasselnöt 62 gram. Produkterna är veganska och laktosfria, gjorda på nordisk havre".
gIMG_7181
Geisha touch of Cinnamon 228 gram
Gröna kulor Marmeladask 500 gram
Dumle Fudge 250 gram
/FoodMonitor
Foto: FoodMonitor.