bageri22
Fazer öppnar butiksbageri
Brödbolaget Fazer meddelar att man nu öppnar sitt första butiksbageri i Sverige på ICA Supermarket Vanadis i Stockholm. I bageriet ska det enligt Fazer finnas ett nygräddat och smakrikt brödsortiment varje dag.
– Vi är så glada för att nu öppna vårt första butiksbageri här i Sverige och få dela med oss av den gedigna erfarenhet och kunskap som Fazer har när det kommer till hantverksbakat bröd. Det är ju något speciellt med både dofterna och smakerna från ugnsfärskt bröd och vi ser fram emot att erbjuda detta till butikens kunder, säger Patrik Hellgren som är vd i Fazer Bageri Sverige, enligt ett pressmeddelande.
bageri21
– Fazer Bageri blir en fantastisk pusselbit i vår butik som vi ständigt utvecklar för att bli ännu konkurrenskraftigare. Fazers varumärke och kunskap i detta är och kommer att vara en stor tillgång för oss, säger Carl Schartau, ICA-handlare på ICA Supermarket Vanadis, enligt pressmeddelandet.
I sortimenten ska det enligt Fazer finnas bland annat levain, baguett, havrebröd, olika bullar och bakverk som croissanter, bullar, munkar och donuts.
/FoodMonitor
Foto: Fazer. Fotograf: Fanny Löfgren.