Wolt Market: bananer den mest köpta varan i Stockholm
Budbolaget Wolt meddelar att deras livsmedelsverksamhet Wolt Market fyller ett år. Enligt bolaget är bananer den mest sålda varan i Stockholm. I Örebro är det Pepsi Max som gäller.
– Det känns riktigt kul att vi firar ett år med Wolt Market, det har verkligen varit ett spännande år och vi har lärt oss mycket om vad våra kunder vill ha. Många handlar hos oss för att göra veckoplaneringen enklare, och vi har fokuserat på att bredda utbudet av frukt och grönt, färskvaror som kött samt mejerivaror. Sen i höstas har vi sett en förskjutning mot mer prisvärda varor, det var också därför vi redan då genomförde en första prissänkningskampanj som vi nu följer upp, med bättre erbjudanden på utvalda varor som vi vet är viktiga för våra kunder, säger Joachim Schwartzbach som är vd i Wolt Market i Sverige.
De här är de topp-fem mest köpta varorna på Wolt Market i Stockholm sedan lanseringen för cirka ett år sedan (källa: Wolt Market):
Banan EKO Klase
Coca-Cola Zero 1.5 liter
Pepsi Max 1.5 liter
Gurka 1 stycken
Coca-Cola Zero 6 gånger 33 centiliter
De här är de topp-fem mest köpta varorna på Wolt Market i Örebro sedan lanseringen för cirka ett år sedan (källa: Wolt Market):
Pepsi Max 1.5 liter
Coca-Cola Zero 1.5 liter
Mellanmjölk EKO
Banan i klase
Chokladboll 58 gram
/FoodMonitor

t20