Juniorkocklandslaget tog hem guld i Culinary Olympics
Idag hölls den slutgiltiga prisceremonin i Culinary Olympics i Stuttgart. Juniorkocklandslaget tog hem guld.
– Jag hade en bra magkänsla direkt när vi klev in i köket, även om vi såklart upplevde lite tävlingsnerver och ville leverera så kunde vi verkligen ha kul ihop. Vi har blivit otroligt sammansvetsade under åren vi har tränat och tävlat tillsammans, och det är en ära att vara lagkapten för det här gänget. Det känns fantastiskt att Juniorkocklandslaget säkrar ännu ett OS-guld, säger Melvin Glimstål, lagkapten Juniorkocklandslaget, enligt ett pressmeddelande.
Placeringar Juniorkocklandslagen: 1. Sverige 2. Norge 3. Danmark
/FoodMonitor
Bilden: från vänster: Casper Mikkelsen (helper), Melvin Glimstål (lagkapten), David Lauri (helper), Tia Strandberg, Harald Linder, Eric Hristov, Michael Andersson (assisterande coach), Sebastian Pettersson (coach), Kristin Hamberg, Wictor Winqvist och Jakob Persson. Fotograf: Anders Tegnér/Kocklandslagen.