MAX2024-08-22
Crunchy Nacho är tillbaka – nu även med Crispy Supreme, Grilloumi® och Plant Beef – och en helt ny lyxshake
PRODUKTNYTT Hamburgerbolaget MAX meddelar att produkten Crunchy Nacho är tillbaka på menyn idag på alla bolagets restauranger. För första gången finns den med alternativen Crispy Supreme, Grilloumi® och Plant Beef.
– Vi har tagit det bästa från två världar för att skapa och uppdatera denna gästfavorit. Vår Crunchy Nacho är en explosion av smaker och texturer, där vi har kombinerat klassiska tacoingredienser som salsa, heta ostnachos, jalapeñomajonnäs och picklad lök. Burgaren är även kryddad med en speciell tacomix. Resultatet är att vi lyckats fånga mycket av det som man känner igen från tacos – både smak- och texturmässigt, men i ny tappning. Det är en burgare som tar dig på en smakresa till Latinamerika, men med en unik twist som bara MAX Burgers kan erbjuda, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX Burgers, enligt ett pressmeddelande.
MAX2024 08 22tInte nog med det. MAX lanserar idag även den helt nya produkten Lyxshake Minty Chocolate Crisp.
– Vi ville skapa en lyxig shake som passar den något äldre målgruppen och som tar dig tillbaka till den klassiska smakkombinationen av choklad och mint, likt en After Eight. För att lyckas med detta var balansen av mint avgörande, den får inte ta över för mycket utan ligga i bakgrunden. Därför har vi även tillsatt krispiga mjölkchokladkulor för att ge en extra textur och frasighet både i shaken och på grädden. Resultatet är vår nya Minty Chocolate Crisp shake – en smakupplevelse som garanterat kommer få dina smaklökar att dansa av glädje, säger Jussi Merimaa, kock och produktutvecklare på MAX Burgers, enligt pressmeddelandet.
/FoodMonitor
Foto: MAX pressbild.