bestamtraffWayne´s Coffee
till Cypern
Wayne’s Coffee meddelar att man går vidare med sin expansiva strategi för Europa genom att etablera sig på Cypern. Planerna sjösätts i samarbete med välkända sanitets- och kakelföretaget Vassos Leptos.
 
Vi är glada att nu tillsammans med Vassos Leptos få möjligheten att öppna våra första caféer på Cypern. Det här blir vår hittills största enskilda lokala satsning med sina ca. 1000 m2 och starten på ett mycket intressant samarbete som helhet. Vi har en målsättning att inom 5 år tillsammans ha byggt det starkaste cafékonceptet på Cypern, med caféer över hela ön, säger Al Bannout, etableringschef Wayne’s Coffee.
 
Enligt Wayne´s Coffee kommer det första caféet att slå upp dörrarna under mars i Engomi, ett område som anses vara ”cafe-centrum” i Nicosia och där flera av de stora cafékedjorna finns representerade. Engomi är också ett av de befolkningstätaste områdena i staden och det första Wayne’s Coffee-caféet ligger mellan två universitet och mitt emot ett av de populäraste affärshotellen i Nicosia.
 
Café nummer två i satsningen på Cypern kommer även det att öppnas i centrala delarna av Nicosia och därefter står en etablering i turistorten Ayia Napa på tur.
Maria Argyrido är marknadschef på Vassos Leptos och tror att kaffekonceptet kommer att fungera bra på den cypriotiska marknaden:
 
– Wayne’s Coffee är ett starkt och efterlängtat koncept. Det är ett sant nöje att arbeta med Wayne’s Coffee i etableringen av den här första nya enheten. Vi ser fram emot öppningen och är säkra på att både våra Cypriotiska invånare och gästande turister kommer att njuta av det unika utbudet av god mat och dryck, säger hon.
 
/FoodMonitor

t20