Raseri mot Dan Eliasson
Flera medier har rapporterat om den semesterresa MSB:s generaldirektör Dan Eliasson gjorde till Kanarieöarna förra månaden. Nu har myndigheten överösts med klagomål mot generaldirektören. Enligt den senaste diarielistan handlar det handlar om nästan 600 stycken. Däribland finns krav på hans avgång.
”Jag kräver att Dan Eliasson avgår som chef för MSB. Han är totalt omdömeslös”, skriver en person igår till MSB.
Så här skriver andra personer till MSB om Dan Eliasson:
”Skandal att åka till Kanarieöarna mitt under pandemin som chef på MSB, Det är ett hån mot alla människor som sliter i vården, sitter hemma i ensamhet, eller har nära som blivit sjuka eller avlidit i Covid! Avgå med omedelbart!!!”
”… droppen som fick min bägare att fullständigt rinna över är när Dan Eliasson, Generaldirektören, reser till Kanarieöarna. En nödvändig resa säger han. Nödvändig för han har en dotter där som han absolut måste besöka. Jag har också barn som jag gärna hade träffat till jul. Och jag fick mitt första barnbarn dagarna före jul. Jag hävdar att det var absolut nödvändigt att träffa dem och den nya världsmedborgaren. Men höll mig borta. För att följa rekommendationerna. Men vad är det som håller på att hända? Vi har en maktelit som rekommenderar folket men som själva struntar i allt vad rekommendationer heter. Är det trovärdigt? Jag vet inte under vilket departement Herr Eliasson går under men han ska bort. Om inte annat så för att rädda förtroendet för MSB.”
”Jag har ju inte kunnat resa så mycket och har ett viktigt möte med en kompis i Rom. Kan jag nu åka då Eliasson kunde åka på sin viktiga semester med dottern under pågående Pandemi?”
FoodMonitor har sökt MSB för en kommentar.
DENNA ARTIKEL UPPDATERAS LÖPANDE!
/FoodMonitor

t20