hIMG_3695
Huel lanserar Mac&Cheeze i sin Hot & Savoury-serie
PRODUKTNYTT Företaget Huel meddelar att man lanserar en ny smak, Mac&Cheeze, i sin Hot & Savoury-serie. Serien utgörs enligt bolaget av snabblagade, billiga och växtbaserade rätter.
– Varje måltid är utformad för att ge en smakrik och prisvärd måltid som ger kroppen allt den behöver samtidigt som den är snäll mot miljön. Maten är dessutom väldigt enkelt att laga. Huel är snabb mat, utan att vara skräpmat och är en utmärkt hälsosam lösning när du har bråttom och begränsade lunchalternativ, säger Huels vd James McMaster, enligt ett pressmeddelande.
– Vi lever i en värld där tid är pengar samtidigt som vi som är väldigt medvetna om att vara hälsosamma och värnar om vår miljö, och därför är det extra roligt att vi nu kan hjälpa konsumenterna i sin vardag. Serien Hot & Savery har en minimal påverkan på planeten.
hIMG_3702
FoodMonitors första intryck: systemet för att tillaga produkten Mac&Cheeze med skopa och behållare som Huel har är fördömligt enkelt och praktiskt. Man tillsätter bara kokande vatten, skruvar på locket och väntar fem minuter. Den batch av produkten som FoodMonitor testat gav en måltid med bra konsistens. För konsumenter som är intresserade av den här typen av produkter så är den ostiga smaken nog helt som förväntad. Andra kan behöva vänja sig. Produkten i sin slutna förpackning har en hållbarhet på drygt ett år. Det kan göra produkten lämpad att ha hemma ”i fall att”.
/FoodMonitor
Fakta (källa: Huel):
”Huels lanserade förra året produktserien Hot & Savory som består ett antal lättlagade, näringsriktiga och växtbaserad maträtter. Alla rätter innehåller de 26 viktiga vitaminer och mineraler, protein, viktiga fetter, kolhydrater och fibrer som kroppen dagligen behöver.”

t20