aIMG_7161
Kylda shots från God Morgon® har ett bett
PRODUKTNYTT Dryckesvarumärket God Morgon® har nylygen lanserat kylda shots som enligt bolaget ”boostar vardagen med ingefära och vitaminer”. FoodMonitor har testat och ja, produkterna har ett bett.
– Vi vill att alla, inte bara de med en juicebar runt hörnet, ska kunna njuta av riktigt goda shots och ta del av alla dess fantastiska fördelar. Med våra kylda nyheter vill vi göra det enkelt och tillgängligt för alla att göra hälsosamma val i vardagen. De milda smakerna passar både vuxna och barn och den större förpackningen gör det smidigt att skapa en god vana som boostar immunförsvaret – alla dagar i veckan, säger Emma Hjert, Senior Brand Manager God Morgon®, enligt ett pressmeddelande.
Det här är produkterna (källa: God Morgon®):
God Morgon® Ginger Shot – ”mild smak av äpple, ingefära och citron. Den innehåller tillskott av vitamin C, D och E”.
God Morgon® Ginger & Berry Shot – ”mild smak av äpple, hallon, ingefära och hibiskus. Med antioxidanter, vitamin B6, B12 och C samt folsyra … ”.
FoodMonitors första intryck: God Morgon® Ginger Shot ger direkt en stark kryddaktig känsla i gommen som biter tag och sitter i några minuter. Påminner definitivt om en ”shot”. God Morgon® Ginger & Berry Shot har samma effekt.
/FoodMonitor
Foto: FoodMonitor.